top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFleur Thomson

Voorjaarsschoonmaak voor je lichaam

Het voorjaar is voor veel mensen het moment om het huis eens flink op te ruimen en schoon te maken. De deuren en ramen kunnen weer open en de frisse voorjaarswind verdrijft het laatste restje van de winter uit huis.

Voor je lichaam kun je hetzelfde doen. Een voorjaarsschoonmaak op celniveau. ZinoGene+ is een revolutionaire innovatie die de DNA-synthese en de celdeling ondersteund. Daarnaast beschermt deze complexe unieke formule je lichaamscellen tegen oxidatieve stress.

De unieke formule waarmee ZinoGene+ is ontwikkeld is echt een wetenschappelijke doorbraak te noemen. De formule bevat fucoidan; een natuurlijke polysaccharide uit zeewier, polyfenolen, vitamine C en zink.


De ingrediënten zijn van volledig natuurlijke oorsprong voor een maximale biologische beschikbaarheid en daardoor opname door ons lichaam. De werkbare stoffen zijn uit de volgende producten verkregen:

Curcumine uit kurkuma

Quercitine uit pagodeboom en uien Fucoïdanen uit zeewier

Fisetine uit aardbeien

Piperine uit zwarte peper

Door ophoping van disfunctionele cellen en afname van de regeneratie zijn inherent aan het verouderingsproces.

Dit proces kun je vertragen met de voorjaarsschoonmaak voor je lichaam.

Hoe doe je dat? Je start in week 1 met iedere dag 1 tablet

Daarna 10 dagen 4 tabletten per dag. Zorg dat je voldoende water drinkt. Daarna weer 1 week iedere dag 1 tablet. Je hebt voor deze lichaamsreiniging 2 doosjes van 30 tabletten per doosje nodig.

Wil je meer info of een bestelling plaatsen, dat kan. Stuur me een berichtje en ik vertel je graag meer.

Fleur
53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page