top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFleur Thomson

De kracht van de herfst

De herfst doet haar intrede met haar frisse ochtenden en donkere avonden. Ondanks dat dit een prachtig seizoen is, zoals ieder seizoen, hebben veel mensen last van onrust, depressieve gedachten en angst gevoelens.


Dat is vorig jaar herfst enorm zichtbaar geworden en zal dit jaar niet anders zijn. Angst voor een snotneus, griep of ander virus. Het hoort allemaal bij dit seizoen. Het is een teken van loslaten. Net als dat de bomen de blaadjes loslaten. Klaar maken voor de winter noemen we dat. Maar de angst om ziek te worden is nog nooit zo groot geweest. Dit zorgt ervoor dat we snachts onrustig slapen met als gevolg dat we minder goed herstellen en dan is de kans groot dat de nachtmerrie werkelijkheid wordt. We weten allemaal wel dat angst een slechte raadgever is, maar toch vinden we het lastig om de angst los te laten.


De angst hoe het na 25 september zal gaan in deze maatschappij waar het tonen van je medische gegevens een feit zal zijn, de angst voor een volgende lockdown, draagt niet bij aan een sterk immuunsysteem. De stress die het oplevert eist veel van je lichaam.


Ik kan je helpen om je immuunsysteem te versterken en angst gevoelens naar de achtergrond te laten verdwijnen zodat het je leven niet meer zal beheersen. Daarnaast kan ik ervoor zorgen dat je een betere nachtrust hebt.

Maak vandaag nog een afspraak en ik help je zodat je de donkere dagen kunt omarmen.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page